Mengenai Saya

images7DXCGJ91_shaklee

Saya percaya anda seorang yang amat mementingkan kesihatan dan kecantikan secara alami, maka pilihan jenama Shaklee pasti menjadi pilihan anda. Saya juga merupakan seorang pengguna setia produk rangkaian kesihatan Shaklee sejak mula berkenalan pada pembelian pertama set ibu menyusu sewaktu berpantang anak yang kedua pada tahun 2012 dan terus setia menggunakan produk Shaklee (hampir semua set dalam rangkaian Shaklee) sehingga kini. Kesetian saya timbul setelah melihat dan merasai sendiri kesan selepas mengambil set penyusuan susu ibu.

Jika anda pentingkan kedua-dua ini – kesihatan dan kecantikan, hubungi saya segera di talian 011-3249 1908 (untuk voice call) atau 012-3169362 (whatsapp/telegram).

Saya Faziana, pengedar sah dan berdaftar di bawah ID 908056. Saya membuat penjualan dan penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia (melalui pos) dan juga membuat penghantaran secara COD di kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Bangi, Kajang dan juga Kuala Lumpur (sekitar KL@Nu Sentral / Brickfields). Hubungi saya di talian 011-3249 1908 (untuk voice call) atau 012-3169362 (whatsapp/telegram) untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk supplemen kegemaran anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>